У Запоріжжі видаватимуть гуманітарну допомогу для дітей: хто і як може отримати

У Запоріжжі видаватимуть гуманітарну допомогу для дітей: хто і як може отримати.

У Запоріжжі видаватимуть гуманітарну допомогу для дітей: хто і як може отримати. Ілюстративне фото: freeradio.com.ua

Події
06 лютого 2023 18:06

У Запоріжжі благодійна організація "Щасливе сонечко" оголосила про видачу гуманітарної допомоги для дітей.

Як повідомили у БФ, допомога від організації видається наступним категоріям населення тільки з Запорізькою реєстрацією:

  • Родини ВПО з реєстрацією в місті Запоріжжя з дітьми до 3-х років (паспорт, довідка ВПО, ІНН одного з батьків, свідоцтво про народження на дитину до 3-х років або документи в "Дії");
  • Родини, які виховують дітей з інвалідністю ВПО та міста Запоріжжя (для дітей, які потребують підгузків, дитячого харчування) (паспорт, довідка ВПО, ІНН одного з батьків, свідоцтво про народження на дитину до 3-х років, посвідчення дитини про інвалідність або документи в "Дії");
  • Вагітні ВПО одноразово (паспорт, довідка ВПО, ІНН або документи в "Дії", копія медичної карти);
  • Матері-одиначки міста Запоріжжя з дітьми до 3-х років (паспорт, витягу з РАГСу із зазначенням підстави внесення відомостей про батька дитини відповідно до абзацу першого частини першої статті 135 Сімейного кодексу України, ІНН, свідоцтво про народження на дитину до 3-х років або документи в "Дії");
  • Багатодітні родини міста Запоріжжя з дітьми до 3-х років (паспорт, посвідчення багатодітної родини, ІНН одного з батьків, свідоцтво про народження на дитину до 3-х років або документи в "Дії").

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як отримати допомогу?

Зазначається, що видача відбувається тільки за попередньою рестрацією, а кількість зареєстрованих обмежена. 6 лютого о 20:00 в Telegram-каналі організації буде опубліковано форму для реєстрації.

- Пересилання і доставку в інші міста ми не робимо. Допомогу ви можете отримувати не частіше одного разу на місяць, – повідомили в організації.

Відповіді на всі запитання стосовно допомоги здійснюються за телефоном +38-093-628-34-82 (дзвінки, Viber, WhatsApp, Telegram) з 09:00 до 17:00 з понеділка по п’ятницю, субота та неділя – вихідні дні.

Адреса: вулиця Олександрівська 75 (Олександрівський район).

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах