У Запоріжжі жінка хотіла зістрибнути з моста

У Запоріжжі поліцейські врятували жінку, яка планувала зістрибнути з моста.

У Запоріжжі поліцейські врятували жінку, яка планувала зістрибнути з моста. Фото: photographers.ua/TatjyanaKoshutina

Події
04 лютого 2023 13:36

У Запоріжжі жінка хотіла накласти на себе руки, стрибнувши з моста у Хортицькому районі. 

Як повідомили у Нацполіції, поліцейські Олександр Варламов та Віталій Коваленко несли службу з охорони громадського порядку на території Хортицького району. Вони помітили жінку, що в комендантську годину прямувала у бік моста.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Правоохоронці зупинили жінку на вулиці о 23:30 та помітили, що вона плаче і перебуває у пригніченому стані. Перевіривши її документи та мобільний телефон, вони виявили смс-повідомлення, адресовані сину з вибаченнями, прощанням та наміром вчинити суїцид.

Правоохоронці почали заспокоювати жінку. Вона повідомила, що син наразі захищає державу в лавах ЗСУ, а вкоротити собі віку вона вирішила через деякі негаразди в родині.

Ще до приїзду бригади швидкої медичної допомоги копам вдалося стабілізувати психоемоційний стан 61-річної запоріжанки. Після цього жінку було доставлено додому.

Нагадаємо, що у лютому 2022 року у Запоріжжі з дамби зістрибнула 60-річна жінка. Вона впала на вулицю Перемоги, звідки її на швидкій допомозі госпіталізували до лікарні. Докладніше про це ми писали тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах