У Запоріжжі винесли вирок людям, які брали гроші за "спрощений" перетин лінії зіткнення

У Запоріжжі винесли вирок людям, які брали гроші за «спрощений» перетин лінії зіткнення -

У Запоріжжі винесли вирок людям, які брали гроші за «спрощений» перетин лінії зіткнення - фото: zap.gp.gov.ua

Події
03 лютого 2023 14:20

Суд виніс вирок трьом людям, які брали гроші за допомогу у безперешкодному перетині лінії розмежування у Запорізькій області.

Так, троє цивільних були залучені до незаконної схеми з перетину лінії розмежування. Питання швидкого та позитивного включення автомобіля до складу колони для виїзду на тимчасово окуповану територію та формальний огляд вантажу коштувало від 500 до 2000 доларів. У липні та серпні учасники схеми "заробили" на цьому 160 тисяч гривень, повідомили у прокуратурі Запорізької області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Суд визнав фігурантів справи винними у пособництві в одержанні неправомірної вигоди для себе та третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, вчинене організованою групою. Їм призначено покарання у вигляді штрафу у розмірі 51 тисячі гривень.

Наразі триває розслідування щодо правоохоронця, якого підозрюють в організації цієї схеми.

Нагадаємо, що сьогодні зранку, 3 лютого, потужний вибух пролунав у тимчасово окупованому Енергодарі. Попередньо, там підірвали автомобіль місцевого колаборанта.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах