В Енергодарі підірвали автомобіль колаборанта

В Енергодарі підірвали автомобіль колаборанта -

В Енергодарі підірвали автомобіль колаборанта - фото: t.me/ivan_fedorov_melitopol

Події
03 лютого 2023 10:03

Сьогодні зранку, 3 лютого, у тимчасово окупованому Енергодарі у Запорізькій області пролунав потужний вибух.

Міський голова Мелітополя Іван Федоров повідомив, що вибух стався близько сьомої години ранку. За попередньою інформацією, був підірваний автомобіль, який належав колишньому співробітнику правоохоронних органів. Після приходу окупаційної влади він перейшов на бік ворога.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ймовірно, що в автомобілі міг спрацювати вибуховий пристрій. Наразі уточнюється внформація про те, хто саме з колаборантів перебував у салоні машини.

Нагадаємо, що за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі декількох населених пунктів Запорізької області. Правоохоронці отримали 13 повідомлень про руйнування будинків, квартир та об’єктів інфраструктури в результаті ворожих обстрілів.

Ворог основні свої зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. Протягом минулої доби ворог здійснив 103 обстріли позицій українських захисників. Окупанти застосовували при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах