Серйозна ДТП на трасі у Запорізькій області: загинула пасажирка

Серйозна ДТП на трасі у Запорізькій області: загинула пасажирка -

Серйозна ДТП на трасі у Запорізькій області: загинула пасажирка - фото: zp.npu.gov.ua

Події
02 лютого 2023 16:36

У середу, 1 лютого, на трасі Харків-Сімферополь сталася смертельна ДТП біля селища Степногірськ Василівського району.

Як повідомили у ГУ Нацполіції у Запорізькій області, близько 06:00 у складних погодних умовах автомобіль Volkswagen їхав із боку міста Запоріжжя у напрямку селища Степногірськ. 53-річний водій не врахував дорожню обстановку і врізався в автомобіль КамАЗ, який стояв на узбіччі в попутному напрямку.

Внаслідок ДТП постраждали водій мікроавтобуса та його пасажирка - 51-річна мешканка Степногірська. Вони отримали тілесні ушкодження різного ступеня важкості. Жінка померла у реанімації медустанови того ж дня.

Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками порушення правил дорожнього руху або експлуатації транспорту. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Серйозна ДТП на трасі у Запорізькій області: загинула пасажирка -Серйозна ДТП на трасі у Запорізькій області: загинула пасажирка - фото: zp.npu.gov.ua
Мікроавтобус врізався у КамАЗ -Мікроавтобус врізався у КамАЗ - фото: zp.npu.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах