У Запоріжжі через пониження рівня води в Дніпрі стало видно залишки мосту часів Другої світової війни

У Запоріжжі через зниження рівня води у Дніпрі стали видно залишки мосту часів Другої світової війни

У Запоріжжі через зниження рівня води у Дніпрі стали видно залишки мосту часів Другої світової війни - фото: facebook.com/bataeww

Події
02 лютого 2023 13:48

Рівень води у річці Дніпро значно знизився. У Запоріжжі через це відкрилися рештки мосту часів Другої світової війни.

Як повідомив запорожець Юрій Батаєв, відкрилися залишки опор тимчасового мосту через старе русло Дніпра часів Другої світової війни у Запоріжжі. Виглядає це так:

У Запоріжжі через зниження рівня води в Дніпрі стало видно залишки мосту часів Другої світової війни -У Запоріжжі через зниження рівня води в Дніпрі стало видно залишки мосту часів Другої світової війни - фото: facebook.com/bataeww

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, у Запорізькій ОВА повідомили, що рівень води Каховського водосховища стабільно знижується через пошкодження деяких запірних шандорів Каховської ГЕС внаслідок ворожого вогню. Відмітка нормального підпірного рівня Каховського водосховища складає 16 метрів. Відмітка рівня навігаційної спроможності – 14,0 метрів, мертвого обсягу – 12,7 метрів. Нині рівень води на Каховському водосховищі становить – 15,08 м-коду.

За словами фахівців, на сьогоднішній день рівень води стабілізований, але в майбутньому ситуація може змінитися і не на краще. Значне зниження води може призвести до загибелі водних біоресурсів та зриву нересту навесні 2023 року. Ремонт зараз неможливий через активні бойові дії в цьому районі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах