СБУ з'ясувала, що Богуслаєв співпрацював із ДНР

СБУ з'ясувала, що Богуслаєв співпрацював із ДНР -

СБУ з'ясувала, що Богуслаєв співпрацював із ДНР - Фото: t.me/Pravda_Gerashchenko

Події
01 лютого 2023 13:37

Стали відомі нові факти злочинної діяльності президента АТ "Мотор Січ" В'ячеслава Богуслаєва, підозрюваного у роботі на РФ.

Як повідомили в СБУ, після початку повномасштабного вторгнення високопосадовець здійснював фінансування терористичної організації "ДНР". Зокрема, через сплату "податків" та "зборів" до бюджету цього квазіутворення.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім того, він співпрацював з українським підприємством, яке з 2014 року перебуває під контролем так званої "ДНР". Його метою було постачання авіакомплектуючих до підприємств військово-промислового комплексу Росії. Внаслідок цієї угоди "бюджет" терористичної організації "ДНР" отримав понад 290 мільйонів російських рублів у вигляді "податків" від реалізації авіапродукції для потреб окупантів.

Виручені гроші керівники окупаційної адміністрації Донецька спрямовували на потреби військових угруповань РФ, які беруть участь у бойових діях проти Сил оборони на східному фронті.

На підставі цих доказів голові промислового гіганта повідомили про нову підозру у сприянні діяльності терористичної організації.

До речі, під час нових обшуків правоохоронці виявили понад два десятки медалей, грамот та почесних нагород президенту АТ "Мотор Січ" від представників військово-політичного керівництва РФ.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах