У Запорізькій області повідомили про підозру окупаційному "раднику міністра охорони здоров'я"

У Запорізькій області повідомили про підозру екс -

У Запорізькій області повідомили про підозру екс - фото: zap.gp.gov.ua

Події
31 сiчня 2023 18:02

Правоохоронці повідомили про підозру у колабораційній діяльності мешканцю Донеччини, який отримав посаду в окупаційній "військово-цивільній адміністрації" Запорізької області.

Як повідомили у прокуратурі Запорізької області, чоловік раніше обіймав посаду "министра здравоохранения" так званої "ДНР". Щоб працювати з окупантами надалі, він приїхав до тимчасового окупованого Мелітополя. Тут він отримав псевдопосаду директора "Департамента здравоохранения Военно-гражданской администрации Запорожской области". Він виконував вказівки окупаційної адміністрації та брав активну участь в організації системи охорони здоров’я на так званій "звільненій" території Запорізької області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Чоловік розпоряджався захопленим майном медичних закладів. Також за його участю були переоблаштовані місцеві лікарні у військові шпиталі для лікування поранених російських військовослужбовців. У грудні минулого року його призначено на посаду так званого "советника министра здравоохранения Военно-гражданской администрации Запорожской области", яка пов’язана з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій в окупаційній адміністрації держави-агресора.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах