Окупанти можуть готуватися до посилення бойових дій на Запорізькому напрямку

Окупанти можуть готуватися до посилення бойових дій на Запорізькому напрямку -

Окупанти можуть готуватися до посилення бойових дій на Запорізькому напрямку - фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Події
31 сiчня 2023 13:12

Російські окупанти наразі не намагаються атакувати і наступати великими групами на Запорізькому напрямку. Проте з’явилися ознаки того, що вони готуються до посилення бойових дій.

Про це під час національного телемарафону повідомив начальник об’єднаного прессцентру Сил оборони Таврійського спрямування Євген Єрін.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами, наразі є певна інформація, яка потребує уточнення, що на Запорізький напрямок прибули найманці з приватної військової компанії. Він зазначив, що там, де з’являються військові ПВК «Вагнер», там йде певна активізація.

Євген Єрін додав, що українські захисники готуються і вживають всіх необхідних заходів.

Нагадаємо, що протягом останньої доби ситуація на Запорізькому напрямку суттєво не змінилася. Росіяни 89 разів обстріляли позиції українських військових. Окупанти застосовували танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення. Протягом доби російські війська також обстріляли декілька населених пунктів у Запорізькій області. Внаслідок цього є зруйновані будинки та об’єкти інфраструктури.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах