Мер Мелітополя прокоментував руйнування залізничного мосту

Мер Мелітополя прокоментував руйнування залізничного мосту -

Мер Мелітополя прокоментував руйнування залізничного мосту - фото: t.me/ivan_fedorov_melitopol

Події
31 сiчня 2023 10:45

У Мелітопольському районі був пошкоджений залізничний міст, який відігравав важливу роль у логістиці окупантів.

Міський голова Мелітополя Іван Федоров розповів, що залізничний міст поблизу села Світлодолинське Мелітопольського району є невід’ємною частиною логістичної артерії "Мелітополь – Токмак – Чернігівка – Донбас". З початку окупації росіяни використовували його для поставки важкого озброєння і військової техніки на фронт.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Але у травні з мостом щось трапилось – він значно просів. З тих пір скільки б не намагалися рашисти його полагодити – міст ніяк не приходив до тями. Чергова спроба окупантів обернулася провалом – заявив Іван Федоров.

Учора у соціальних мережах з’явилася інформація, що був зруйнований міст у Мелітопольському районі, який активно використовували окупанти. За попередньою інформацією, внаслідок цього загинули декілька російських військових.

Нагадаємо, що протягом останньої доби ситуація на Запорізькому напрямку суттєво не змінилася. Росіяни 89 разів обстріляли позиції українських військових. Окупанти застосовували танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах