Під Мелітополем підірвали важливий для окупантів міст: що відомо

Під Мелітополем підірвали важливий для окупантів міст: що відомо -

Під Мелітополем підірвали важливий для окупантів міст: що відомо - фото: slovoidilo.ua

Події
30 сiчня 2023 12:08

У неділю, 29 січня, у Мелітопольському районі підірвали міст, який забезпечує логістику російських окупантів.

Міст розташовується поблизу села Світлодолинське. Цей шляхопровід є стратегічно важливим для російської армії, оскільки його використовують для транспортування зброї. Він неодноразово ставав ціллю ЗСУ і окупанти його вже намагалися відновлювати. За попередньою інформацією, внаслідок вчорашньої атаки загинули декілька російських військових, повідомляє "Ріа-Мелітополь".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Запорізькій області підірвали важливий для окупантів міст -У Запорізькій області підірвали важливий для окупантів міст - фото: t.me/riamelitopol

Міст є важливою ланкою в логістичному маршруті "Мелітополь – Токмак – Чернігівка – Донбас. Інформацію про удар по ньому також підтвердили російські пропагандисти. За їхньою версією, по мосту поцілили 3-5 ракетами, а кількість постраждалих змінювалася від 2 до 17.

У Запорізькій обласній військовій адміністрації поки що не коментують цю інформацію і додали, що наразі очікується повідомлення від Генштабу ЗСУ.

Нагадаємо, що за останню добу ситуація на Запорізькому напрямку фронту суттєво не змінилася. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. За вчора окупанти 56 разів обстріляли позиції українських військових – вони застосовували танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах