Окупанти використовують цивільних для проходу через мінні поля у Запорізькій області

Окупанти використовують цивільних для проходу через мінні поля у Запорізькій області -

Окупанти використовують цивільних для проходу через мінні поля у Запорізькій області - фото: sprotyv.mod.gov.ua

Події
30 сiчня 2023 14:46

У Запорізькій області зафіксували випадки, коли російські окупанти відправляють цивільних до українських позицій через мінні загородження.

Про це повідомили у Центрі національного спротиву при Командуванні Сил спеціальних операцій Збройних сил України.

Так, на позиції наших військових виходили місцеві жителі, які залишилися проживати на тимчасово окупованих територіях. Вони передали від окупантів повідомлення з пропозицією нібито забрати тіла своїх поранених. Проте надалі окупанти відмовляються від перемовин.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За наявною інформацією від наших військових, людей посилають навмисно через мінні загородження, аби виявити можливі варіанти проходу через мінні загородження. Інформацію про маршрути отримують завдяки спостереженню за цивільним. Таким чином можна говорити про ще один міжнародний злочин ворога.

Нагадаємо, що за останню добу ситуація на Запорізькому напрямку фронту суттєво не змінилася. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. За вчора окупанти 56 разів обстріляли позиції українських військових – вони застосовували танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах