У Силах оборони розповіли, яка ситуація із "наступом окупантів" у Запорізькій області

У Силах оборони розповіли, яка ситуація із "настанням окупантів" у Запорізькій області -

У Силах оборони розповіли, яка ситуація із "настанням окупантів" у Запорізькій області - фото ілюстративне: facebook.com/GeneralStaff.ua

Події
26 сiчня 2023 12:53

Окупанти у складі малих груп до десятка людей продовжують намагатися атакувати для покращення свого тактичного становища на Запорізькому напрямі. Проте на даний момент українським захисникам вдалося зупинити супротивника, і той був змушений відступити.

Про це в ефірі телемарафону повідомив начальник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського спрямування полковник Євген Єрін. За його словами, положення наших військ змін не зазнало. Проте військові не виключають жодного варіанта розвитку подій – серед них і спроби противника такими діями розосередити українські війська та підготуватися до потужнішого наступу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Тут слід зазначити, що ворог дещо посилив своє угруповання за рахунок механізованих, повітрянодесантних та інших підрозділів російської армії. У разі перекидання додаткових сил та резервів він отримає можливість перейти до активніших атакуючих дій, – розповів начальник об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського спрямування.

Однак поки що потужного скупчення військ та створення ударного угруповання противника на Запорізькому напрямку не спостерігається.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах