"Наш косяк": депутатка із Запоріжжя прокоментувала скандал із виплатами постраждалим від ракетних ударів

"Наш косяк": депутатка із Запоріжжя прокоментувала скандал із виплатами постраждалим від ракетних ударів -

"Наш косяк": депутатка із Запоріжжя прокоментувала скандал із виплатами постраждалим від ракетних ударів - фото: t.me/kurtievofficial

Події
24 сiчня 2023 11:03

У Запоріжжі виник скандал із виплатами людям, які постраждали через російські обстріли та втратили житло. На ситуацію відреагувала одна із депутаток міської ради.

Зокрема, запоріжці обурилися через те, що у Дніпрі постраждалим від ракетних ударів виплатять до мільйона гривень. При цьому у Запоріжжі ці суми складають 6-15 тисяч гривень.

Депутатка Запорізької міської ради Регіна Харченко на свій сторінці у соцмережі написала пост, в якому пояснила, чому склалася така ситуація. Вона акцентувала увагу на тому, що Запоріжжя і Дніпро мають різний обсяг території і розташування. Також Запоріжжя часто обстрілюють, руйнуючи житловий фонд, і окупанти будуть робити це доти, допоки не покинуть Запорізьку область.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Харченко наголосила, що у Дніпра більший бюджет, ніж у Запоріжжя. У Дніпропетровській області зареєстрована більша частина всеукраїнських виробників, які сплачують податки, тому і ресурсів у Дніпра більше. Також, за її словами, місто підтримують бізнес-еліти.

Що стосується програми компенсації, то депутатка зізналася, що це був "депутатський косяк", тому що її не прийняли минулого року.

- Прийняли програму для відбудови зруйновано житла. Треба розробити порядок компенсації, треба прийняти. Водночас, виникає питання, а що тоді з відбудовою житла, – пише Регіна Харсенко.

Депутатка згодна з тим, що Запоріжжю потрібно брати Дніпро за приклад – його ресурс, потенціал та управлінців.

Запорізька депутатка відреагувала на скандал з виплатами -Запорізька депутатка відреагувала на скандал з виплатами - фото: facebook.com/ReginaHarchenko21

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах