У Запорізькій області чоловіки викрали і жорстоко вбили дитину

У Запорізькій області чоловіки викрали і жорстоко вбили дитину -

У Запорізькій області чоловіки викрали і жорстоко вбили дитину - фото: businessman

Події
20 сiчня 2023 14:02

Двох мешканців Запорізької області будуть судити за вбивство жінки та 11-річного хлопчика.

Як повідомили у Запорізькій обласній прокуратурі, у серпні 2021 року двоє чоловіків 25 та 45 років викрали 11-річного хлопчика. Вони силоміць посадили дитину в автомобіль, а потім відвезли до будинку у селі Радивонівка Мелітопольського району. Хлопчика тримали у підвалі два тижні, його били дерев’яною битою. Він отримав серйозні травми, від яких і помер. Чоловіки сховали тіло дитини у ямі у тому ж підвалі і залили його бетоном.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У вересні того ж року чоловіки викрали 48-річну жительку села Новоданилівка Мелітопольського району. Жінку вивезли в лісосмугу і вимагали, щоб вона повернула їм наркотики, які взяла на збереження. Прив’язавши її  до дерева, вони наносили удари руками та дерев’яною битою. Внаслідок отриманих травм жінка померла. Щоб приховати вбивство, її тіло втопили у річці поблизу села Радивонівка.

Чоловіків вдалося затримали і наразі вони перебувають під вартою. До суду скерували обвинувальний акт стосовно двох мешканців Мелітопольського району за фактами умисних вбивств, одне з яких малолітньої дитини, вчинених за попередньою змовою групою осіб, а також незаконного позбавлення волі та викрадення людини, що спричинило тяжкі наслідки.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах