У районі Соледара загинув запорізький лікар-хірург Артур Пономар

У районі Соледара загинув запорізький лікар-хірург Артур Пономар.

У районі Соледара загинув запорізький лікар-хірург Артур Пономар. Фото: facebook.com/Arthur Ponomar

Події
18 сiчня 2023 12:14

Захищаючи Україну в районі Соледара загинув лікар-хірург запорізької міської лікарні № 9 Артур Пономар.

Як повідомили у департаменті охорони здоров'я Запорізької ОВА, у районі Соледара загинула бригада медиків, які направлялись рятувати життя наших захисників.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Війна, з якою загарбницька росія прийшла на територію України, забрала ще одне життя. Ще одна болюча втрата галузі охорони здоров’я. Район Соледара. Пряме влучання… Загинула бригада медиків, яка направлялась рятувати життя побратимів, один з них – Артур Пономар, – повідомили у департаменті.

Зазначається, що Артур Володимирович понад 30 років працював  галузі охорони здоров’я області, з них 25 – лікарем-хірургом КНП "Міська лікарня № 9".

Бойовий медик із 24 лютого пішов добровольцем до лав Збройних сил України. Воював у медичній службі 92-го батальйону Окремої механізованої бригади імені Кошового отамана Івана Сірка. Артур Пономар евакуйовував та стабілізував поранених у найгарячіших точках на лінії зіткнення.

У районі Соледара загинув запорізький лікар-хірург Артур Пономар.У районі Соледара загинув запорізький лікар-хірург Артур Пономар. Фото: facebook.com/Arthur Ponomar

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах