Ворог зруйнував 64 оселі: яка ситуація на Запорізькому напрямку на 17 січня

Яка ситуація на Запорізькому напрямку фронту на 17 січня 2023: останні новини.

Яка ситуація на Запорізькому напрямку фронту на 17 січня 2023: останні новини. Фото: t.me/V_Zelenskiy_official

Події
17 сiчня 2023 10:09

Ось вже 328 день, як армія РФ постійно обстрілює позиції наших військ. Яка ситуація у Запорізькій області на 17 січня – повідомили у Запорізькій ОВА.

Ситуація на Запорізькому напрямку суттєво за добу не змінилася. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. На тимчасово захоплених територіях нашої області окупанти посилюють контррозвідувальні та режимні заходи, посилено перевіряють місцевих мешканців, особливо ретельно дивляться їхні мобільні телефони.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомили у Генштабі, на Запорізькому напрямку ворог продовжує оборонятися. Минулої доби окупанти здійснили артобстріли позицій Сил оборони в районах Полтавки, Малинівки, Гуляйполя, Малої Токмачки, Новоандріївки, Степового, Кам’янського і Плавнів.

Також ворог знову бив по цивільній інфраструктурі Оріхівщини, Гуляйпільщини, Запорізького та Василівського районів. А цієї ночі окупанти вдарили з артилерії по Біленьківській громаді. Ушкоджень зазнали будинки та автомобілі, люди не постраждали.

За інформацією ГУНП у Запорізькій області, минулої доби російські окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в таких населених пунктах: Гуляйполе, Оріхів, Новоандріївка, Червоне, Чарівне, Темирівка, Ольгівське, Щербаки, Новоданилівка, Залізничне, Мала Токмачка, Білогір'я, Малинівка, Новопавлівка, Стараукраїнка, Степове, Кам'янське, Плавні, Малі Щербаки, Біленьке. Повідомляється про 64 руйнування.

Протягом минулої доби евакуація цивільного населення з тимчасово окупованих територій не проводилась.

Зазначимо, що имчасово непідконтрольними територіями області залишаються населені пункти: Бердянського району, Мелітопольського району, Василівського району, Пологівського району (крім Оріхова та Гуляйполя).

Нагадаємо, що сьогодні вночі, 16 січня, деякі райони Запоріжжя прокинулось від дуже гучного вибуху.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах