У Запоріжжі поліцейський стріляв біля стриптиз-бару: що вирішив суд

У Запоріжжі поліцейський стріляв біля стриптиз-бару: що вирішив суд

У Запоріжжі поліцейський стріляв біля стриптиз-бару: що вирішив суд - фото: freepik.com

Події
15 сiчня 2023 18:42

У Запоріжжі Орджонікідзевський районний суд визнав винним колишнього правоохоронця, котрий п'яним відкрив вогонь на вулиці та в готелі.

Згідно з інформацією із судового рішення, 24 лютого співробітнику поліції видали пістолет Макарова для постійного носіння. 16 червня коп випив алкоголь і близько півночі п'яним знаходився на вулиці Адмірала Макарова біля закладу стрип-кабаре "Голий Револьвер" та готелю "Крістіна". Там він дістав пістолет, іншою рукою вдарив по дверях "Голого Револьвера", потім кілька разів ногою. Після цього за п'ять хвилин поліцейський зробив не менше 5 пострілів - і на вулиці, і в готелі "Крістіна", куди він забігав на перший та другий поверх. Від пострілів там пошкоджено вхідні двері готелю та склопакети.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Дії копа кваліфікували як хуліганство, грубе порушення громадського порядку за мотивами явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї. Чоловік визнав свою провину повністю і сказав, що щиро кається.

Весь збиток він відшкодував. Представник готелю "Крістіна" підтвердив отримання компенсації та не заперечував проти покарання, яке не пов'язане із позбавленням волі.

У результаті чоловіка засудили до 4 років позбавлення волі, але звільнили від відбування покарання із випробувальним терміном 2 роки. З поліції його, звісно, звільнили.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах