У Запоріжжі мати з двома дітьми більше двох місяців жила у бомбосховищі

У Запоріжжі мати з двома дітьми більше двох місяців жила у бомбосховищі.

У Запоріжжі мати з двома дітьми більше двох місяців жила у бомбосховищі. Фото: zp.npu.gov.ua

Події
14 сiчня 2023 13:00

У Запоріжжі 37-річна жінка з сином-підлітком та малолітньою дитиною, які опинилися на вулиці, понад два місяців мешкала у бомбосховищі.

Як повідомили у Нацполіції, 11 січня при перевірці бомбосховища у Вознесенівському районі поліцейські виявили місцеву мешканку з двома дітьми 14-ти та 2-х років.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Жінка повідомила копам, що у цьому помешканні разом з синами вона проживає вже понад два місяці. Як з’ясувалося, після смерті цивільного чоловіка вона була змушена покинути попередню домівку, а власного житла не мала. Винаймати ж квартиру не має змоги, так як наразі доглядає дворічного сина і не працює.

За цей час родина як могла облаштувала у бомбосховищі побут – дитяче ліжко, теплі речі. Врешті мати звернулась до правоохоронців з проханням допомогти покращити їм житлові умови.

Вже наступного дня інспектори ювенальної превенції поліції Запорізької області  допомогли сім’ї перевезти речі до нової оселі – Запорізького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

У Запоріжжі мати з двома дітьми більше двох місяців жила у бомбосховищі.У Запоріжжі мати з двома дітьми більше двох місяців жила у бомбосховищі. Фото: zp.npu.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах