У корпусі ЗНУ сталася пожежа: що відомо

У корпусі ЗНУ сталася пожежа: що відомо -

У корпусі ЗНУ сталася пожежа: що відомо - фото: t.me/huevoe_zaporozhye

Події
13 сiчня 2023 15:33

Сьогодні, 13 січня, в одному з корпусів Запорізького національного університету повідомили про виникнення пожежі. На місці події працювали рятувальники.

Очевидці у соціальних мережах розповіли, що пожежа сталася у корпусі колишньої інженерної академії, яка входить до складу ЗНУ.

У ГУ ДСНС у Запорізькій області повідомили, що там сталося коротке замикання електропроводки без подальшого загорання. Унаслідок події ніхто з людей не постраждав.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Запоріжжі повідомили про пожежу в ЗНУ -У Запоріжжі повідомили про пожежу в ЗНУ - фото: t.me/huevoe_zaporozhye

Нагадаємо, що вчора уночі, 12 січня, російські окупанти нанесли удар по приватному сектору в одному з районів Запоріжжя. Ракета влучила в земельну ділянку на території будинку.  Унаслідок влучання зруйновано частину будівлі. Окрім цього, вибуховою хвилею та уламками від ракети пошкоджено ще близько 20 довколишніх осель і господарчих будівель.

Також поліцейські виявили нерозірвану частину ракети і уламки ракетної частини та блоку стабілізаторів С-300. Вибухотехніки та піротехніки ліквідували наслідки ракетних ударів. Ворог також обстріляв населені пункти Пологівського району.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах