Рятувальники розповіли про наслідки обстрілів у Запорізькій області

Рятувальники розповіли про наслідки обстрілів у Запорізькій області -

Рятувальники розповіли про наслідки обстрілів у Запорізькій області - фото: facebook.com/DSNSZP

Події
13 сiчня 2023 10:53

Упродовж минулої доби, 12 січня, російські війська обстріляли майже 20 населених пунктів Запорізької області. На місцях влучань працювали рятувальники.

Як розповіли у ГУ ДСНС у Запорізькій області, піротехніки виявили одну бойову частину від снаряду реактивної системи залпового вогню "Ураган", одну бойову частину і залишки від снарядів зенітно-ракетного комплексу С-300 у Запоріжжі та Пологівському районі. Всі виявлені вибухонебезпечні предмети знищили фахівці з дотриманням правил безпеки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Учора, 12 січня, внаслідок обстрілів російськими окупантами виникли чотири пожежі у Пологівському районі. Так, у місті Гуляйполе горіли господарча споруда, гаражі та будинок на загальній площі 70 квадратних метрів. Рятувальники загасили пожежі.

Крім цього, бул частково зруйновано один із приватних будинків.  Під час ліквідації пожежі вогнеборці врятували з-під завалів чоловіка та передали його медикам. Також на місці події виявили тіло літньої жінки без ознак життя. Пожежу ліквідували.

Для забезпечення побутових потреб населення рятувальники підвезли 10 тонн технічної води у Гуляйполе.

У ДСНС зауважують, що їхні підрозділи перебувають у підвищеній готовності на територіях, де тривають бої, після закінчення артобстрілів залучаються до ліквідації наслідків надзвичайних подій.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах