Яка ситуація у Запорізькій області на 13 січня

Яка ситуація у Запорізькій області на 13 січня -

Яка ситуація у Запорізькій області на 13 січня - фото: t.me/starukhofficial

Події
13 сiчня 2023 09:51

Російські окупанти продовжують обстрілювати населені пункти Запорізької області. При цьому наші захисники дають їм гідну відсіч і утримають зайняті позиції.

Як повідомили у Запорізькій обласній військової адміністрації, протягом останньої доби ситуація на Запорізькому напрямку фронту суттєво не змінилася. Противник намагається утримати зайняті рубежі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За інформацією правоохоронців, за вчора окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у таких населених пунктах: Новоданилівка, Білогір’я, Дорожнянка, Полтавка, Чарівне, Гуляйполе, Новоандріївка, Новоданилівка, Мала Токмачка, Ольгівське, Шевченко, Малинівка, Щербаки, Залізничне, Оріхів, Степове і Кам’янське. До поліції надійшло 27 повідомлень про руйнування будинків, квартир та об’єктів інфраструктури в результаті ворожих обстрілів.

Протягом доби нікого не вдалося евакуювати з тимчасово окупованої території Запорізької області.

У населених пунктах Мелітопольського району росіяни проводять фільтраційні заходи. Під час перевірку особливу увагу окупанти приділяють телефонам, шукають підтвердження співробітництва із Силами оборони України.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах