Затоплені бази та набережна: що зараз відбувається в окупованій Кирилівці

Затоплені бази та набережна: окупанти перечікують негоду у Кирилівці.

Затоплені бази та набережна: окупанти перечікують негоду у Кирилівці. Фото: zp.depo.ua

Події
11 сiчня 2023 16:16

Ось вже декілька днів, як на Азовському морі вирує сильний шторм. Пориви вітру на узбережжі досягають 20 метрів за секунду, через що піднімаються великі хвилі, які затоплюють дороги. Стало відомо, що водою затопило будинки та бази відпочинків у курортному селищі Кирилівка.

Вода заполонила бази відпочинку, кафе та набережна. Також затоплене узбережжя Кирилівки, Федотова коса та Пересип, пише "Ріа-Мелітополь".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Повідомляється, що в акваторії Азовського моря вирує шторм, падають зледенілі дерева та проводи ліній електропередач, морська вода поглинає пляжі. Вже відомо, що базу відпочинку "Дніпровські зорі" та бар "Камбала" затоплено.

А ось російські загарбники не засмучуються такій погоді, вони чекають, коли негода вщухне. Окупанти закликають мешканців селища не піддаватися паніці. Мовляв, прийде тепло, вітер зміниться, море відійде у свої межі і знову засяє сонце.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах