Яка ситуація на Запорізькому напрямку фронту на 7 січня

Яка ситуація на Запорізькому напрямку фронту

Яка ситуація на Запорізькому напрямку фронту - фото: facebook.com/vkgunpzp

Події
07 сiчня 2023 11:59

Ситуація на Запорізькому напрямку фронту знаходиться під контролем ЗСУ. Вони успішно виконують поставлені завдання. Окупанти несуть втрати. Однак ворог продовжує воювати з мирним населенням.

Так, за минулу добу від ворожого вогню загарбників постраждали Гуляйполе, Плавні, Кам’янське, Степове, Павлівка, Дорожнянка, Щербаки, Полтавка, Новоандріївка, Ольгівське, Малинівка, Лугівське, Цвіткове, Залізничне, Малі Щербаки, Степногірськ. Про це повідомили в ГУНП Запорізької області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також поліцейські зафіксували близько 220 влучань ворожих снарядів по Гуляйполю за добу.

У населених пунктах Пологівського та Васильківського районів зруйновані будинки мешканців, також пошкоджені складські приміщення та магазини.

Нагадаємо, в тимчасово окупованому Енергодарі російські війська примусили близько трьох тисяч працівників Запорізької атомної електростанції отримати російські паспорти. У ранковому зведенні Генштабу ЗСУ повідомляється, що погрожуючи підприємцям штрафами та вилученням майна, в місті вивели з обігу українську гривню. Значно зросла кількість захоплених окупантами житлових приміщень, що були покинуті вимушеними переселенцями. 

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах