Мріє втекти на війну в Сирію: про що розповів окупант, який воює у Запорізькій області

Мріє втекти на війну в Сирію: про що розповів окупант, який воює у Запорізькій області -

Мріє втекти на війну в Сирію: про що розповів окупант, який воює у Запорізькій області - фото: focus.ua

Події
06 сiчня 2023 17:47

СБУ перехопила телефонну розмову російського десантника, який зараз перебуває у Запорізькій області. Своїй дружині він розповів, як пощастило його колегам, яких відправлять на війну в Сирію.

Так, російський військовий потрапив під "роздачу" ЗСУ на Запорізькому напрямку і зрозумів, що легкої перемоги в Україні не буде. Тепер він заздрить колегам, яких планують відправити до Сирії.

- Іваничу за*бись – у Сирію поїде. Він і ще один. На шару. Поїдуть під Рязань на навчання, на саперів. І поїдуть в Сирію, – говорить по телефону окупант.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Натомість десантнику разом із залишками східного воєнного округу доведеться протистояти ЗСУ, які методично знищують елітні десантно-штурмові війська РФ. Сам він визнає, що їхня розвідка не працює, а в українських захисників кращі і екіпіровка, і озброєння.

- Нас просто кидають проти артилерії, піхоту. Нам сказали: в село зайшли там щось 20 людей. Заїхати треба, викинути їх. Мі поїхали, а там чотири танки і піхоти х*єва гора. Ми навіть до села не змогли доїхати, нас роз’*бали по дорозі. Другого батальйону вже взагалі не існує. У нас від штатної роти залишилося чоловік 20, – зізнається росіянин.

У Службі безпеки зауважують, що в окупанта є дійсно не дуже приваблива перспектива, але шанс на порятунок ще є. СБУ нагадує про номер "гарячої лінії": +(380)93-688-68-88. Зателефонувавши на неї, росіяни отримають детальну інструкцію, як максимально безпечно здатися в полон і, зрештою, повернутися додому.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах