Росіяни вводять перепустки для пересування по окупованим територіям Запорізької області

Росіяни вводять перепустки для пересування по окупованим територіям Запорізької області.

Росіяни вводять перепустки для пересування по окупованим територіям Запорізької області. Ілюстративне фото: t.me/Pravda_Gerashchenko

Події
04 сiчня 2023 14:38

Російські загарбники вводять додаткові обмеження на пересування на захоплених по тимчасово окупованих територіях.

Так, на блокпостах при виїзді з Бердянську місцевих жителів попереджають про необхідність отримання додаткових перепусток. Про це повідомили в Бердянській міській раді.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Повідомляється, що вже з наступного понеділка, 9 січня, для пересування тимчасово окупованою територією Запорізької області необхіден дозвіл комендатури.

- Для виїзду із Бердянська, як кажуть самі рашисти, вже з наступного понеділка потрібен буде дозвіл комендатури. Окупанти, боячись всього українського та самих українців остаточно закривають Бердянськ від зовнішнього світу, – зазначили в міській раді Бердянську.

Міський голова Мелітополя Іван Федоров повідомив, що перепустки для виїзду необхідно буде отримувати жителям всіх тимчасово окупованих населених пунктів Запорізької області. При цьому окупанти вимагають надавати особисті дані і документи на право власності на авто. 

За словами Федорова, таким чином російські загарбники хочуть ще більше контролювати цивільних людей і обмежити свободу пересування на зайнятій території.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах