Соратник Путіна Кірієнко приїхав на захоплену Росією Запорізьку АЕС

Соратник Путіна Кірієнко приїхав на захоплену Росією Запорізьку АЕС.

Соратник Путіна Кірієнко приїхав на захоплену Росією Запорізьку АЕС. Фото: 24tv.ua

Події
28 грудня 2022 13:04

Заступник адміністрації президента РФ, екс голова "Росатома" Сергій Кірієнко продовжує відвідувати території, які знаходяться під контролем російських військових. Тепер соратник Путіна приїхав і на Запорізьку атомну електростанцію.

Так, у тимчасово окупований Енергодар прибув прибув перший заступник керівника адміністрації російського президента Сергій Кирієнко. Про візи повідомив представник окупаційної адміністрації Запорізької області Володимир Рогов.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Соратник Путіна прибув на Запорізьку атомну електростанцію нібито для того, аби перевірити безпеку об’єкта та умови роботи співробітників.

- Перший заступник керівника адміністрації президента Сергій Кирієнко під час робочого візиту до Запорізької області перевірив роботу ЗАЕС, – заявив Рогов. 

Слід зауважити, що російські війська захопили ЗАЕС ще у березні 2022-го, а потім обстріляли саму станцію. На територію АЕС росіяни стягнули техніку, розмістили в машинній залі енергоблока вибухівку та зброю.

Нагадаємо, російські загарбники розпочали роботи з переключення Запорізької атомної електростанції до енергетичної системи РФ.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах