Окупанти вдарили ракетами по передмістю Запоріжжя

Окупанти вдарили ракетами по передмістю Запоріжжя

Окупанти вдарили ракетами по передмістю Запоріжжя - фото умовне: ye.ua

Події
24 грудня 2022 09:36

Сьогодні вночі, 24 грудня, окупанти черговий раз завдали ракетних ударів по передмістю Запоріжжя.

Як повідомив голова запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух, кілька ракет ворога влучили у гімназію в Степненській громаді. Також внаслідок ворожих ударів зазнали руйнувань будинки поруч.

Внаслідок обстрілу Степненської громади постраждали гімназія та будинкиВнаслідок обстрілу Степненської громади постраждали гімназія та будинки - фото: t.me/starukhofficial

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На щастя, люди не постраждали.

Нагадаємо, наприкінці вересня на сайті представництва президента України з'явилася петиція з проханням забезпечити Запоріжжя системою протиповітряної оборони NASAMS. Документ назбирав більше 25 тисяч голосів та отримав відповідь Володимира Зеленського.

–  Упевнений, що сучасні засоби протиповітряної оборони, які найближчим часом мають надійти до Збройних Сил України від наших міжнародних партнерів, допоможуть захистити громадян України, зокрема й жителів міста Запоріжжя, від російського ракетного терору, – повідомив президент.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах