Зеленський відповів на петицію щодо виділення Запоріжжю системи ППО NASAMS

Президент відповів на петицію щодо виділення Запоріжжю системи ППО NASAMS.

Президент відповів на петицію щодо виділення Запоріжжю системи ППО NASAMS. Фото: kariuomene.lt

Події
22 грудня 2022 17:29

Наприкінці вересня на сайті представництва президента України з'явилася петиція (№ 22/164904-еп) з проханням забезпечити Запоріжжя системою протиповітряної оборони NASAMS. Документ назбирав більше 25 тисяч голосів та отримав відповідь Володимира Зеленського. 

Авторка петиції Дар'я Тарадайко написала, що Запоріжжя терміново потребує захисту від щоденних обстрілів із боку ворога. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Нас обстрілюють систематично, щоденно на протязі тривалого часу. Зруйновані житлові будинки, школи, лікарні. Запоріжжя – прифронтове місто і потребує негайного захисту. Дайте Запоріжжю систему протиповітряної оборони NASAMS, – написала жінка

Петиція набрала 25202 голоси з необхідних 25000 і 20 грудня президент розглянув її та надав відповідь.

- Упевнений, що сучасні засоби протиповітряної оборони, які найближчим часом мають надійти до Збройних Сил України від наших міжнародних партнерів, допоможуть захистити громадян України, зокрема й жителів міста Запоріжжя, від російського ракетного терору, – повідомив президент.

У відповіді він нагадав, що Збройні Сили України постійно виконують завдання із застосуванням усіх наявних сил та засобів для захисту неба.

Водночас доручив Головнокомандувачу Збройних Сил України Валерію Залужному розглянути порушене в петиції питання і про результати розгляду поінформувати її авторку.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах