У Запоріжжі патрульні врятували чоловіка, який хотів накласти на себе руки

У Запоріжжі патрульні врятували чоловіка, який хотів накласти на себе руки.

У Запоріжжі патрульні врятували чоловіка, який хотів накласти на себе руки. Фото: facebook.com/zaporizhiapolice

Події
22 грудня 2022 14:29

У Дніпровському районі Запоріжжя патрульним вдалося врятувати чоловіка, який хотів вистрибнути із вікна своєї квартири.

Як розповіли в Патрульній поліції Запоріжжя, днями їм на лінію 102 зателефонувала небайдужа людина і повідомила, що громадянин виліз у вікно 3-го поверху та хоче стрибнути.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Патрульні швидко прибули за вказаною адресоюі і побачили, як чоловік сидить на підвіконні. Підійшовши до дверей квартири, патрульні вмовляли чоловіка відчинити двері, але той поводився агресивно.

Потім копи поштовхом відчинили двері та побачили у вікні 35-річного чоловіка, у руках якого був молоток. Інспектори встановили словесний контакт та вмовили його злізти з вікна, потім його підхопили патрульні.

Далі патрульні викликали швидку допомогу, а до її приїзду контролювали стан чоловіка. Чоловіка передали медикам і його забрали до лікарні.

У Запоріжжі патрульні врятували чоловіка, який хотів накласти на себе руки.У Запоріжжі патрульні врятували чоловіка, який хотів накласти на себе руки. Фото: facebook.com/zaporizhiapolice

35-річного чоловіка передали медикам швидкої допомоги.35-річного чоловіка передали медикам швидкої допомоги. Фото: facebook.com/zaporizhiapolice

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах