У центрі Запоріжжя на тротуарах встановили антипаркувальні стовпчики

У центрі Запоріжжя на тротуарах встановили антипаркувальні стовпчики.

У центрі Запоріжжя на тротуарах встановили антипаркувальні стовпчики. Фото: facebook.com/vitaliy.lysenko.94

Події
20 грудня 2022 11:03

На днях одразу на декількох ділянках тротуару вздовж проспекту Соборного встановили обмежувальні стовпчики для боротьби з незаконним паркуванням. 

Як повідомив голова Вознесенівської районної адміністрації Віталій Лисенко, обмежувальні стовпчики встановили на тротуарі між будівлею Головпоштамту та вулицею Гагаріна, а також між вулицею Якова Новицкого та площею Фестивальною.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Багато років у нас існувала проблема, що на відрізку проспекту між будівлею Головпоштамту та вулицею Гагаріна водії вирішили перетворити тротуар на паркувальні місця. Центральний проспект тут надзвичайно людний, рух пішоходів дуже інтенсивний, у будинках знаходяться аптеки, оптики, служби зв'язку та багато соціально значущих об'єктів. Неодноразово фіксувалися факти травмування людей внаслідок необачності та зухвалості водіїв, які повністю окупували пішохідну зону, – повідомив Лисенко.

У центрі Запоріжжя на тротуарах встановили антипаркувальні стовпчики.У центрі Запоріжжя на тротуарах встановили антипаркувальні стовпчики. Фото: facebook.com/vitaliy.lysenko.94

На протилежній стороні проспекту також знаходиться багато соціальних об'єктів: банківські установи, центральний офіс та магазин одного з операторів мобільного зв'язку, Державне казначейство, Податкова служба, обласна державна адміністрація та обласна рада, апеляційний суд, пенсійний фонд. Саме через це проспект Соборний в цьому місці надзвичайно багатолюдний.

Лисенко повідомив, що на проспекті Соборному, 170 (від площі Фестивальної в сторону універмага "Україна") також встановили антипаркувальні стовпчики на двух ділянках: біля ГУ Державної казначейської служби у Запорізькій області та трохи нижче, біля відділення "ПриватБанку".

Нагадаємо, що наприкінці 2020 року на проспекті Соборному 133, біля будівлі Головпоштамту (на площі Фестивальній, як їхати у бік Гагаріна), виділили частину тротуару під паркування автомобілів. Там встановили нові дорожні знаки, якими передбачено спосіб паркування машин.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах