У Запорізькій області окупанти розмістилися у школах, де триває навчання

У Запорізькій області окупанти розмістилися у школах, де триває навчання -

У Запорізькій області окупанти розмістилися у школах, де триває навчання - фото умовне: espreso.tv

Події
19 грудня 2022 10:31

Російські окупанти продовжують використовувати навчальні заклади для прикриття своїх підрозділів на тимчасово окупованій території.

Про це йдеться у зведенні Генерального штабу Збройних сил України.

Так, у деяких населених пунктах Василівського району Запорізької області окупанти у будівлях шкіл розмістили особовий склад. При цьому там продовжує тривати навчальний процес – діти відвідують навчальні заклади.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що на Запорізькому напрямку фронту ситуація за останню добу суттєво не змінилася. Ворог відновлює залізничну інфраструктуру для покращення логістичного забезпечення і намагається утримати зайняті рубежі.

За повідомленням ГУНП у Запорізькій області, за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів: Червоне, Новоандріївка, Новоданилівка, Білогір’я, Малі Щербаки, Плавні, Новомиколаївка, Оріхів, Гуляйполе, Залізничне, Мала Токмачка, Ольгівське, Малинівка, Степове, Кам’янське. До правоохоронців надійшло 12 повідомлень про зруйновані будинки, квартири та об’єкти інфраструктури в результаті ворожих обстрілів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах