Намагався виїхати у Запоріжжя: окупанти викрали студента ЗНУ

Намагався виїхати у Запоріжжя: окупанти викрали студента ЗНУ -

Намагався виїхати у Запоріжжя: окупанти викрали студента ЗНУ - фото: соціальні мережі

Події
15 грудня 2022 14:37

У Запорізькій області російські військові затримали 22-річного Богдана Пшеничного – студента Запорізького національного університету.

Про зникнення хлопця повідомили його одногрупники. Вони розповіли, що Богдан вчиться в ЗНУ на філологічному факультеті. Він жив у Токмаку, який зараз перебуває під російською окупацією.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ще наприкінці серпня хлопець намагався виїхати до Запоріжжя, але окупанти затримали його. На три місяці його відправили у СІЗО у Василівці. За попередньою інформацією, 27 листопада його депортували у Запоріжжя, але де зараз Богдан і що з ним – невідомо. У нього з собою немає документів та засобів зв’язку.

Якщо ви володієте будь-якою інформацією про місцезнаходження Богдана, то звертайтеся за телефоном: (066)-334-38-22 (Данило).

У Запорізькій області шукають студента ЗНУ -У Запорізькій області шукають студента ЗНУ - фото: соціальні мережі

Нагадаємо, що протягом минулої доби російські військові знову обстрілювали населені пункти Запорізької області. Внаслідок атак загинули двоє чоловіків, ще одна жінка отримала поранення та була госпіталізована у лікарню. Окрім цього, у містах та селах зруйновані будинки.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах