Загинули двоє людей: у поліції розповіли подробиці обстрілів Запорізької області

Загинули двоє людей: у поліції розповіли подробиці обстрілів Запорізької області -

Загинули двоє людей: у поліції розповіли подробиці обстрілів Запорізької області - фото: zp.npu.gov.ua

Події
15 грудня 2022 13:46

Російські війська продовжують обстрілювати Запорізьку область. Внаслідок атак загинули двоє людей, а декілька будинків були зруйновані.

У ГУ НП у Запорізькій області розповіли, що протягом минулої доби окупанти вдарили по Василівському та Пологівському районах. Зокрема ворог обстріляв Гуляйполе, Оріхів, Залізничне, Новоданилівку, Дорожнянку, Малинівку, Білогір’я, Малу Токмачку, Ольгівське, Темирівці, Чарівне, Степногірськ, Малі Щербаки, Степове, Кам’янське.

Ворог обстріляв Запорізьку область -Ворог обстріляв Запорізьку область - фото: zp.npu.gov.ua

У першій половині дня з РСЗВ та мінометів російські війська обстріляли Степногірськ. Внаслідок цього були зруйновані чотири будинки. Під час обстрілу на кухні власного будинку була жінка. Вона почула гучні вибухи, але сховатися в укриття не встигла. Ворожий снаряд влучив у подвір’я, вибуховою хвилею одразу вибило скло на вікнах, порушилися стеля й стіни, жінку поранило осколком. На місце події одразу прибули правоохоронці та рятувальники, постраждалу госпіталізували до лікарні.

Поранення отримала жінка, яка була на своїй кухні -Поранення отримала жінка, яка була на своїй кухні - фото: zp.npu.gov.ua

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Унаслідок обстрілів пошкоджені будинки -Унаслідок обстрілів пошкоджені будинки - фото: zp.npu.gov.ua

По обіді, коли окупанти почали гатити по місту з мінометів, загинув 59-річний місцевий мешканець. Він якраз заготовлював дрова на зиму на подвір’ї, коли снаряд влетів у будинок. У результаті на вже пораненого чоловіка обвалилася частина стіни оселі, що не залишило йому шансів на життя.

В інших будинках травмованих і жертв не зафіксовано.

У Запорізькій області загинув чоловік -У Запорізькій області загинув чоловік - фото: zp.npu.gov.ua

У Пологівському районі поліцейські також задокументували наслідки ворожих влучань – пошкоджено будинки. На подвір’ї одного з будинків у Малій Токмачці виявили тіло 40-річного чоловіка, який загинув унаслідок обстрілу. Дату та час його смерті встановлює поліція.

Правоохоронці зібрали докази збройної агресії РФ та відкрили кримінальні провадження за фактами порушення законів і звичаїв війни.

Наслідки ворожого обстрілу -Наслідки ворожого обстрілу - фото: zp.npu.gov.ua

Наслідки ворожого обстрілу -Наслідки ворожого обстрілу - фото: zp.npu.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах