У Запоріжжі затримали втікача з херсонського СІЗО

У Запоріжжі затримали втікача з херсонського СІЗО -

У Запоріжжі затримали втікача з херсонського СІЗО - фото: 5.ua

Події
15 грудня 2022 12:33

Правоохоронці затримали у Запоріжжі втікача з херсонського СІЗО, який був засуджений до довічного ув’язнення.

У листопаді російські військові, коли залишали Херсон, сприяли втечі зі слідчого ізолятора близько 450 ув’язнених. Серед них були 15 злочинців, засуджених до довічного ув'язнення. Згодом українські правоохоронці на території спецустанови знайшли особові справи в’язнів, які втекли з-під варти. Поліцейських одразу проінформували про них. Наразі частина втікачів вже затримана, розповіли у ГУ НП у Запорізькій області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, 13 грудня близько 21:00 у Комунарському районі Запоріжжя поліцейські помітили чоловіка, який підпадав під орієнтування. Правоохоронці перевірили його документи та дані по спеціальному чат-боту. Виявилося, що 47-річний чоловік був у розшуку. Він був з числа тих, хто втік із Херсонського слідчого ізолятора.

У 2010-му році чоловіку призначили покарання у вигляді довічного позбавлення волі за умисне вбивство, розбій та виробництво, придбання, зберігання наркотиків. Поліцейським він пояснив, що у Запоріжжя приїхав рейсовим автобусом та проживав у знайомої жінки. Злочинця доставили до відділу поліції.

У Запоріжжі затримали втікача з херсонського СІЗО -У Запоріжжі затримали втікача з херсонського СІЗО - фото: zp.npu.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах