У Бердянську пролунав вибух: частина міста залишилася без світла

У Бердянську пролунав вибух: частина міста залишилася без світла -

У Бердянську пролунав вибух: частина міста залишилася без світла - фото: rbc.ua

Події
14 грудня 2022 15:56

У тимчасово окупованому Бердянську пролунав потужний вибух. Колаборанти стверджують, що підірвали трансформаторну підстанцію.

Про вибух повідомляють місцеві Телеграм-канали. За непідтвердженою інформацією, бійці українського підпілля підірвали лінії електропередач і підстанцію, які живили Косу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Гауляйтер Бердянська Олександр Сауленко заявив, що вибуховий пристрій заклали біля входу трансформаторної підстанції, а на опорі ЛЕП у береговій зоні встановили тротилові шашки. За його словами, більше десяти тисяч абонентів залишилися без світла.

За інформацією місцевих жителів, саме Бердянську косу російські військові обрали для дислокації. Там перебувають нещодавно мобілізовані, а також офіцерський склад.

У Бердянську пролунав вибух -У Бердянську пролунав вибух - фото: t.me/brdnews

Нагадаємо, що протягом минулої доби ворог обстріляв цивільну інфраструктуру у декількох населених пунктах Запорізької області. До правоохоронців надійшло 12 повідомлень про руйнування будинків, квартир та об’єктів інфраструктури. Протягом минулої доби з тимчасово окупованої території вдалося евакуювати дев’ять людей, серед яких була одна дитина.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах