Гауляйтер Балицький заявив, що використання гривні у Мелітополі буде вважатися злочином

Гауляйтер Балицький заявив, що використання гривні у Мелітополі буде вважатися злочином -

Гауляйтер Балицький заявив, що використання гривні у Мелітополі буде вважатися злочином - фото: t.me/riamelitopol

Події
14 грудня 2022 12:43

Гауляйтер тимчасово окупованих територій Запорізької області Євген Балицький заявив, що з 1 січня у Мелітополі вийдуть з обігу українські гривні.

Уже декілька місяців російські загарбники намагаються позбутися української валюти у тимчасово окупованому Мелітополі. Проте у місцевих магазинах та ринках зберігаються подвійні цінники, повідомляє "Ріа-М".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Тепер гауляйтер Запорізької області заявив про те, що гривні вийдуть з обігу у Мелітополі вже з 1 січня і ніде не будуть прийматися. Він також зазначив, що люди продовжують користуватися гривнями. Колаборант додав, що використання української валюти "буде вважатися федеральним злочином".

Нагадаємо, що за попередні дні у тимчасово окупованому Мелітополі вдалося знищити керівний склад 58-ї армії росіян. Також днями підірвали міст між містом та селом Костянтинівка. Інформацію про вибух підтвердив міський голова Іван Федоров. За його словами, це один зі стратегічно важливих об’єктів. Саме через нього окупанти перевозили військову техніку зі східного напрямку.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах