Втрати ворога на Запорізькому напрямку

Втрати ворога на Запорізькому напрямку -

Втрати ворога на Запорізькому напрямку - фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Події
14 грудня 2022 10:32

Українські військові утримують зайняті позиції і дають гідну відсіч окупантам. Російські військові основні зусилля зосереджують на утримання зайнятих рубежів.

За інформацією Генерального штабу ЗСУ, за попередні дні у тимчасово окупованому Мелітополі вдалося знищити керівник склад 58-ї армії росіян. Окрім цього, в районах населених пунктів Енергодар, Токмак та Гуляйполе було знищено три артилерійські установки, до десяти одиниць військової техніки різного типу та поранено близько 150 військовослужбовців противника.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що, за повідомленням ГУ НП у Запорізькій області, протягом минулої доби ворог обстріляв цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів: Гуляйполе, Залізничне, Чарівне, Кам’янське, Оріхів, Дорожнянка, Новодарівка, Новоандріївка, Щербаки, Мала Токмачка, Малинівка, Малі Щербаки, Плавні. До правоохоронців надійшло 12 повідомлень про руйнування будинків, квартир та об’єктів інфраструктури. Протягом минулої доби з тимчасово окупованої території вдалося евакуювати дев’ять людей, серед яких була одна дитина.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах