Перейшов на бік ворога: у Запоріжжі позбавили нагород директора типографії "Кераміст"

Перейшов на бік ворога: у Запоріжжі позбавили нагород директора типографії "Кераміст" -

Перейшов на бік ворога: у Запоріжжі позбавили нагород директора типографії "Кераміст" - фото: t.me/eto_zp

Події
13 грудня 2022 11:34

У Запорізькій області людей, які перейшли на бік ворога, позбавляють відзнак. Попередні розпорядження про нагородження скасувала голова облради Олена Жук.

Як повідомили у пресслужбі обласної ради, нагород позбавили людей, які в умовах війни перейшли на бік ворога. Зокрема, без відзнак залишилися:

  • Дмитро Зусманович – гендиректор типографії "Кераміст", його позбавили орденів "За заслуги перед Запорізьким краєм" II ступеня та "За заслуги перед Запорізьким краєм" III ступеня;
  • Світлана Нестеренко – завідувачка кафедри менеджменту Таврійського агротехнологічного університету імені Моторного, докторка економічних наук, професорка. Її позбавили ордена "За заслуги перед Запорізьким краєм" III ступеня і почесної грамоти обласної ради.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що протягом минулої доби ситуація на Запорізькому напрямку фронту кардинально не змінилася. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих раніше рубежів. Російські війська вкотре обстріляли цивільну інфраструктуру. Повідомляється про 23 факти руйнувань.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах