На Запорізьку АЕС прибули російські пропагандисти – Старух

На Запорізьку АЕС прибули російські пропагандисти -

На Запорізьку АЕС прибули російські пропагандисти - фото: armyinform.com.ua

Події
10 грудня 2022 10:22

Ворог продовжує тероризувати населення на тимчасово окупованих територіях Запорізької області і створювати пропагандистські ролики для російського телебачення.

Про ситуацію в області розповів очільник Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух.

За його словами, на територію Запорізької атомної електростанції прибули російські пропагандисти, щоб створити «позитивну картинку» для населення Росії. Олександр Старух наголошує, що після окупації станції було зупинено роботу всіх реакторів та існує постійна загроза катастрофи.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Керівник області каже, що російські військові не вчаться на помилках і продовжують «курити у непризначених для цього місцях». На щастя, поруч немає житлових будинків, тому цивільні не постраждали.

- Терор на захоплених територіях триває: загарбник відкидає міжнародне права та створює штучну гуманітарну катастрофу, порушує всі можливі права окупованого населення та примушує, немов рабів, рити окопи для їх армії. Ця країна приречена, бо застрягла у далекому минулому, в той час як ми страждаємо через неї у сучасності. Попри всі труднощі наші люди дочекаються звільнення, тому готуємося відновлювати їх разом! – заявив Олександр Старух.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах