Племінника Кадирова призначили "смотрящим" за Мелітополем, – Федоров

Племінника Кадирова призначили "смотрящим" за Мелітополем, – Федоров.

Племінника Кадирова призначили "смотрящим" за Мелітополем, – Федоров. Фото: henichesk.cit

Події
09 грудня 2022 16:28

На тимчасово зайняті Мелітопольщину і Херсонщину призначили нового наглядача від Кадирова.

Так, у захоплений росіянами Мелітополь приїхав племін голови Чечні Рамзана Кадирова для контролю за місцевими колаборантами. Про це в ефірі національного телемарафону повідомив міський голова тимчасово окупованого міста Іван Федоров.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами, племінник Рамзана Кадирова приїхав на підконтрольну РФ територію в статусі "смотрящого". Федоров стверджує, що родич голови Чечні не лише контролюватиме місцевих колаборантів, а й керуватиме частинами Запорізької і Херсонської областей.

- Цього тижня приїхав новий гастролер, який є племінником Кадирова й у місті обговорюють, що це черговий "смотрящий". Привезли нібито "ділитися досвідом становлення республіки". Це означає: стежити, щоб гроші йшли виключно у правильну кишеню, грабувати промисловість, кошмарити цивільне населення. Але головне завдання "смотрящого" – контролювати місцевих колаборантів. Тому що зрадникам навіть загарбники не довіряють, – додав Федоров.

Федоров зазначив, що раніше окупаційну владу у Мелітополі очолював Мурад Саїдов:

- Раніше це був якийсь Мурад Саїдов, який контролював фінансові потоки, мародерства і викрадення людей. Сьогодні це племінник Кадирова, який де-юре був у Чечні міністром аграрної політики, а зараз приїхав до Мелітополя грабувати наше цивільне населення, – розповів Федоров.

Про приїзд "делегації" в окупований Мелітополь особисто повідомив й керівник Чечні у своєму Telegram-каналі. Кадиров підтвердив, що його племінник – Ібрагім Закрієв – був присутній на переговорах із головою окупаційної адміністрації Херсонської області Володимиром Сальдо, але "офіційним смотрящим" за півднем України буде призначено Хасана Ібрагімова.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах