У Запоріжжі депутати вирішили ліквідувати 5-ту міську лікарню

У Запоріжжі депутати вирішили ліквідувати 5-ту міську лікарню.

У Запоріжжі депутати вирішили ліквідувати 5-ту міську лікарню. Фото: zp.gov.ua

Події
09 грудня 2022 14:40

7 грудня депутати Запорізької міськради ухвалили рішення про ліквідацію 5-ї міськлікарні та приєднання її до іншої лікарні.

Так, депутати Запорізької міської ради вирішили ліквідувати міську лікарню №5 (Міську лікарню екстреної та швидкої медичної допомоги), що на Перемозі, приєднавши її до міської лікарні №6, яка знаходиться на Сталеварів. Цікаво те, що лікарня №6 менша за розмірами та профілі цих двох лікарень зовсім різні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Варто зауважити, що лікарні мають різні напрямки роботи, одна (5 міська лікарня) – хірургічний, інша – терапевтичний. Однак, незважаючи на це, запорізькі депутати вирішили, що така "оптимізація" буде логічною і доречною.

Раніше ми писали, що на сесії депутати проголосували за реформування усіх Палаців культури міста. Замість них створили новий комунальний заклад "Центр культурних послуг". Цим рішенням ліквідували "Палац культури "Заводський", "Палац культури "Молодіжний", "Палац культури "Орбіта", "Палац культури "Титан" та "Палац культури "Хортицький".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах