У Бердянську пролунали потужні вибухи на авіабазі

У Бердянську пролунали потужні вибухи на авіабазі -

У Бердянську пролунали потужні вибухи на авіабазі - фото умовне: fakty.com.ua

Події
08 грудня 2022 17:37

У тимчасово окупованому Бердянську у Запорізькій області пролунало декілька потужних вибухів.

За попередньою інформацією, на авіабазі у Бердянську почули три сильні вибухи. За ними пролунали ще близько 15 вибухів меншої сили. Про це повідомляє "Суспільне", посилаючись на слова голови міської військової адміністрації Бердянська Вікторії Галіциної.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Повідомляється, що після вибухів виникла масштабна пожежа. На місце події виїхали майже всі "швидкі" та пожежні машини, які є у місті.

Офіційної інформації щодо вибухів у Бердянську наразі немає.

Нагадаємо, що вчора, 7 грудня, на територію тимчасово захопленої Запорізької атомної електростанції окупанти завезли кілька реактивних систем залпового вогню (РСЗВ) "Град". В "Енергоатомі" повідомили, що цю зброю російські загарбники розмістили біля енергоблока №6, безпосередньо поруч із територією станційного сухого сховища відпрацьованого ядерного палива, де раніше будували деякі "захисні споруди" в таємному режимі, порушуючи всі умови з організації ядерної та радіаційної безпеки.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах