У Запоріжжі знову почали штрафувати за порушення правил паркування

У Запоріжжі знову почали штрафувати за порушення правил паркування -

У Запоріжжі знову почали штрафувати за порушення правил паркування - фото: zp.gov.ua

Події
07 грудня 2022 11:28

З початку грудня у Запоріжжі знову почала працювати Служба інспекторів з паркування. Вони виписали вже більше півсотні протоколів.

Як повідомили у міській раді, з початку повномасштабного вторгнення у Запоріжжі вимушено призупинили роботу Служби інспекторів з паркування. При цьому залишилася потреба у додатковому забезпеченні безпеки дорожнього руху. Тому з 1 грудня запорізькі інспектори поновили свою роботу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Наразі у Запоріжжі працюють двоє інспекторів. Інші представники Служби захищають нашу країну на фронті. Так, за п’ять днів роботи вони винесли 65 повідомлень, дев'ять постанов та наклали штрафи по виданих повідомленнях на суму майже 43 тисячі гривень.

Нагадаємо, що цієї ночі ворог атакував безпілотниками та ракетами С-300 дві громади Запорізького району. В одному з сіл зруйновано два будинки, ще вісім отримали пошкодження. Попередньо відомо про трьох поранених, серед постраждалих є 15-річна дівчинка.

В іншому селі внаслідок вибуху ракети зруйновано один будинок, ще десять отримали пошкодження. Місцеві жителі не постраждали.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах