Окупанти змусили людей у мороз ночувати на узбіччі у Запорізькій області

Окупанти змусили людей у мороз ночувати на узбіччі у Запорізькій області

Окупанти змусили людей у мороз ночувати на узбіччі у Запорізькій області - фото: pravda.com

Події
04 грудня 2022 14:25

На Запоріжжі окупанти продовжують терор мирного населення. Російські військові змусили людей у мороз ночувати на узбіччі, а деяких два дні протримали в заручниках.

Як повідомив мер Мелітополя Іван Федоров, 2 грудня окупанти змусили людей, які їхали із Запоріжжя до близьких на окупованій території, у мінусову температуру ночувати на узбіччі дороги.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Більше того, із тих цивільних, які на морозі ночували у Василівці, 8 авто так і не пустили.

- Декого одразу депортували у бік Запоріжжя. А декого "покатали". Спочатку повезли до комендатури окупованого Мелітополя, а потім повернули назад до Василівки. До всіх людей орки застосували тотальний огляд, перевіряли надто нервово. До окремих мирних беззбройних мешканців застосовували фізичну силу – били прикладом автомата, – написав Федоров.

За його словами, людям нічого не пояснили. Після двох днів безпричинного терору люди були змушені повернутися до Запоріжжя.

Зазначимо, що, за даними Генштабу, у Новомиколаївці Запорізької області близько сотні окупантів організували перевірку документів місцевих мешканців. Крім того, вони ще забирали у них цінні речі та побутову техніку.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах