Ворог сконцентрував війська на території Мелітопольского района

Ворог сконцентрував війська на території Мелітопольского района.

Ворог сконцентрував війська на території Мелітопольского района. Фото: depositphotos.com

Події
01 грудня 2022 17:55

Останнім часом можна спостерігати концентрацію російських військ на території тимчасово окупованого Мелітопольского району. Після того, як окупанти бігли з Херсону, велика кількість росіян розмістилась саме в селах навкого Мелітополя і безпосередньо в самому місті.

Про це в ефірі національного телемарафону новин сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров. За його словами, вже п'ятий день окупантам не дають спокійно перебувати на Мелітопольщині українські збройні сили і сили спротиву. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Вночі (з 29 на 30 листопада) в селищі Мирне було зруйновано клуб, в якому був штаб рашистів. Також в селищі Ясному сьогодні було зруйновано школу, в якій була казарма рашистів. Загалом по запорізькій лінії фронту не дають спокійно розміститись окупантам, - сказав він. 

Раніше ми також писали, що на тимчасово окупованій території Запорізької області російськи загарбники облаштували воєнний шпиталь в приміщенні місцевої школи.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах