На окупованій території Запорізької області окупанти облаштували шпиталь в школі

На окупованій території Запорізької області окупанти облаштували шпиталь в школі.

На окупованій території Запорізької області окупанти облаштували шпиталь в школі. Фото: reuters.com

Події
01 грудня 2022 11:39

На тимчасово окупованій території Запорізької області російськи загарбники облаштували воєнний шпиталь в приміщенні місцевої школи.

Як повідомили у пресслужбі Запорізької обласної воєнної адміністрації, російські окупанти продовжують використовувати цивільні об’єкти на тимчасово захоплених територіях. Так, в приміщені школи одного із населених пунктів Запорізької області, загарбники облаштували польовий шпиталь.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Додається, що в районі населених пунктів Інженерне, Пологи та Токмак втрати противника склали близько 100 осіб пораненими, знищено 5 одиниць військової техніки.

Також за даними Генерального штабу Збройних сил України, протягом 28-29 листопада, фіксувалася евакуація поранених загарбників колоною з вантажівок та автобусів, що рухалася у бік Мелітополя.

Нагадаємо, що в тимчасово окупованому Мелітополі гауляйтери оголошують у соцмережах збір донорської крові начебто для цивільних, але ж насправді сьогодні в лікарнях перебувають лише поранені військові Російської Федерації.  

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах