У Запорізькій та Луганській областях ЗСУ ліквідували близько 470 окупантів та знищили 50 одиниць техніки

Втрати військ Росії у Запорізькій області за вихідні.

Втрати військ Росії у Запорізькій області за вихідні. Ілюстративне фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Події
30 листопада 2022 11:25

На вихідних українські військові завдали нищівних ударів по окупаційній армії Російської Федерації в Запорізькій області.

Так, за даними з ранкового зведення Генерального штабу ЗСУ, внаслідок ураження загарбників в Пологах, Токмаку, Басані та Лутугинного (Луганщина) виведено зі строю до 470 окупантів та знищено 50 одиниць техніки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В неділю, 27 листопада, ЗСУ вдарили по скупченнях російських окупантів на Запорізькому напрямку та Луганщині. Українські захисники загалом ліквідували 470 російських загарбників, знищено близько 50 одиниць ворожої техніки та склад боєприпасів.

- Підтверджено вогневе ураження районів зосередження живої сили російських окупантів в населених пунктах Пологи, Токмак і Басань Запорізької області та Лутугине, що на Луганщині. Втрати противника склали до 470 осіб пораненими, знищено близько 50 одиниць військової техніки різних типів та склад боєприпасів, – повідомляє Генштаб ЗСУ.

Нагадаємо, що у ніч на середу, 30 листопада, окупанти атаковали ракетами передмістя Запоріжжя. Одна ракета влучила у газорозподільчий пункт у Комишувасі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах