Окупанти відновлюють оборонну лінію фашистів Вотан у Запорізькій області

Окупанти відновлюють оборонну лінію фашистів Вотан у Запорізькій області

Окупанти відновлюють оборонну лінію фашистів Вотан у Запорізькій області - фото: ria-m.tv

Події
27 листопада 2022 15:24

На Запоріжжі окупанти почали відновлювати оборонну лінію фашистсько-німецьких загарбників Вотан. Це відбувається у Мелітопольському районі.

Як повідомив в ефірі національного телемарафону мер Мелітополя Іван Федоров, ця лінія проходить через селища Костянтинівка, Мордвинівка, Вознесенка. Окупанти намагаються цей рубіж утримувати та будувати свої оборонні лінії.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами Федорова, Мелітополь відомий тим, що через місто проходила оборонна лінія фашистів Вотан. І ось цю лінію окупанти почали відновлювати цього тижня.

- Але вони забули історію, як 1943 року її вдалося прорвати, і вони бігли досить швидко, – сказав мер.

З історичних матеріалів відомо, що лінія Вотан проходила від Азовського моря, вздовж правого берега Молочної до Дніпровських плавнів. Будинки з'єднували траншеями, а на танкодоступних напрямках рили рів завглибшки кілька метрів. Багато з них затоплювали водою.

Нагадаємо, також Іван Федоров розповів, що окупанти у Мелітополі вже б'ються в агонії, а колаборанти обговорюють план втечі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах