"Б'ються в агонії": мер розповів, що зараз відбувається в Мелітополі

"Б'ються в агонії": мер розповів, що зараз відбувається в Мелітополі -

"Б'ються в агонії": мер розповів, що зараз відбувається в Мелітополі - фото: dw.com

Події
27 листопада 2022 14:08

Мер тимчасово окупованого Мелітополя розповів, що окупанти у місті вже б'ються в агонії, а колаборанти обговорюють план втечі.

- "Паніки нєт" не допомагає місцевим зрадникам. Мешканці стають свідками того, як колаборанти обговорюють шляхи "евакуації" на Росію, – сказав в ефірі національного телемарафону Іван Федоров.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За його словами, окупанти зараз уже всіма способами шукають партизанів. Вони активно рекламують свій чат-бот, де просять мешканців складати "українських бандитів". За це нібито обіцяють 500 тисяч карбованців. Ось тільки здавати своїх люди не хочуть, та й у цю "винагороду" ніхто не вірить.

Терор дійшов і медперсоналу, який відмовляється співпрацювати з окупантами. Мер Федоров розповів, що мелітопольських медиків змушують звільнятися з українських лікарень та писати заяви на "прийом на роботу до російських".

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах